27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Elva rahva magnetarst

Tartumaa suurima nimistuga perearst Maarika Kukk ei tee mingeid ettevalmistusi oma nimistu vähendamiseks, sest ta ei pea võimalikuks patsiente oma nimistust minema saata.

Tartumaa suurima nimistuga perearst Maarika Kukk ei tee mingeidettevalmistusi oma nimistu vähendamiseks- sest ta ei peavõimalikuks patsiente oma nimistust minema saata.

Rakverest pärit Maarika Kukk on Elva rahvast ravinud 22 aastat-sellest perearstina kümme aastat. Selle ajaga on tema nimistussekogunenud üle 2500 inimese. Aga 2007. aastast võib üle 2000 inimesenimistus olla vaid haigekassa kooskõlastusel ja maavanema loal-nagu ütleb Eiki Nestori allkirjaga sotsiaalministri kehtivmäärus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099