27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põlveoperatsioon kulges justkui reality-show

Mustamäe haigla suurde saali koguneb kuuskümmend ortopeedi eri riikidest, et jälgida lavaekraanilt oma Itaalia kolleegi, professor Vittorio Calvisi tehtavat põlveoperatsiooni – nii algas Põhja-Eesti regionaalhaigla kahepäevane workshop, mis tutvustas artroskoopia uusi suundi.

Mustamäe haigla suurde saali koguneb kuuskümmend ortopeedi eririikidest- et jälgida lavaekraanilt oma Itaalia kolleegi- professorVittorio Calvisi tehtavat põlveoperatsiooni - nii algas Põhja-Eestiregionaalhaigla kahepäevane <em>workshop</em>- mis tutvustasartroskoopia uusi suundi.

“See on teadusüritus- mis näitab mujal kasutatavaidoperatsioonimeetodeid ja aitab meid integreerida Euroopameditsiini-” ütles ürituse üks korraldajaid- meditsiinitehnikafirmaSemetron juhatuse liige Inga Kõrgemaa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708