27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viigimaa reklaamis enese teadmata oma nõuandega ravimifirmat

Nädalaselt puhkuselt naasnud kardioloog Margus Viigimaa avastas enda sõnul nördimusega oma foto ja nõuande 15. märtsi Postimehe reklaamileheküljelt koos Sandoz Eesti firmareklaamiga.

Nädalaselt puhkuselt naasnud kardioloog Margus Viigimaa avastasenda sõnul nördimusega oma foto ja nõuande 15. märtsi Postimehereklaamileheküljelt koos Sandoz Eesti firmareklaamiga.

Viigimaa selgitas- et umbes kuu aega tagasi pöördus ajakirjaniktema poole palvega avaldada südamearsti nõuanne ajaleheterviselehekülgedel- mida toetab üks ravimifirma. “Mingit juttufirmareklaamis osalemisest või et minu nõuanne võiksreklaamileheküljel ilmuda- ei olnud-” kinnitas Viigimaa. “Puhkuselttulles avastasin- missugune näotu lugu on juhtunud-” sõnas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708