10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KODUVISIIT: Majanduslikult mõtlev Elva haigla

Teise etapi ravi saavad Elva haiglas Tartu- ja Valgamaa lähemate valdade inimesed, teeninduspiirkond hõlmab 25 000–35 000 inimest. “Kohad on piiratud, kogu aeg käib üks sättimine: kes läheb välja, selle asemele tuleb kohe uus inimene sisse,” kommenteerib neljandat aastat juhataja ametis Liivi Einstein.

Teise etapi ravi saavad Elva haiglas Tartu- ja Valgamaa lähematevaldade inimesed- teeninduspiirkond hõlmab 25 000-35 000 inimest.“Kohad on piiratud- kogu aeg käib üks sättimine: kes läheb välja-selle asemele tuleb kohe uus inimene sisse-” kommenteerib neljandataastat<br />juhataja ametis Liivi Einstein.

Elva haigla paikneb praegu veel kahes majas: vanemas ja uuemas.Uuem maja ehitati 1976. aastal polikliinikuks. Jooksvakapitaalremondi käigus on hoone kohandatud ja ümber ehitatudhaiglaks- mis hõlmab nii ambulatoorset kui ka statsionaarsetvastuvõttu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708