10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolmandik Hollandi uroloogidest osales ühisseminaril Mustamäel

Ligi kolmandik ehk üheksakümmend Hollandi uroloogi viibis märtsi lõpus Eestis ja Põhja-Eesti regionaalhaiglas (PER) kolmepäevasel väljasõidukoosolekul, kuhu mahtusid ettekanded, teadmiste kontroll ja ühisseminar Eesti kolleegidega.

Ligi kolmandik ehk üheksakümmend Hollandi uroloogi viibis märtsilõpus Eestis ja Põhja-Eesti regionaalhaiglas (PER) kolmepäevaselväljasõidukoosolekul- kuhu mahtusid ettekanded- teadmiste kontrollja ühisseminar Eesti kolleegidega.

Väljasõidukoosolekute tavale pani aluse endine EuroopaUroloogide Assotsiatsiooni peasekretär Frans Debruyne kuus aastattagasi. Hollandi uroloogid on koos käinud Ungaris- Tšehhis-Suurbritannias ning kahel korral Venemaal. Tallinn jäikorraldajaile silma eelmisel aastal- kui siin toimus EuroopaUroloogide Nõukogu juhatuse koosolek.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099