10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laste pärast on oluline- et ema depressioon saaks ravitud

Ameerika teadlased on selgitanud, kuidas parandab ema depressiooni edukas ravimine laste vaimset tervist. Ameeriklaste artiklile ajakirjas JAMA (Journal of the American Medical Association) pühendas suuremat tähelepanu Medscape.

Ameerika teadlased on selgitanud- kuidas parandab emadepressiooni edukas ravimine laste vaimset tervist. Ameeriklasteartiklile ajakirjas JAMA (Journal of the American MedicalAssociation) pühendas suuremat tähelepanu Medscape.

Myrna M. Weissmanni ja tema kolleegide analüüs põhineb uuringuSTAR*D (Sequenced Treatment Alternatives to Relieve Depression)lastele keskendunud osast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708