24. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiamet korraldab seminari meditsiiniseadmete tarnijatele

Ravimiamet korraldab kahepäevase seminari meditsiiniseadmete tarnijatele, kus on korraldajate hinnangul otstarbekas osaleda ka meditsiiniseadmete tootjatel ning teadvalt või teadmatult tootja kohustusi täitma sattunud asutuste esindajatel (maaletoojatel, sildistajatel, süsteemide kokkupanijail, steriliseerijatel jne).

Ravimiamet korraldab kahepäevase seminari meditsiiniseadmetetarnijatele- kus on otstarbekas osaleda ka meditsiiniseadmetetootjatel ning teadvalt või teadmatult tootja kohustusi täitmasattunud asutuste esindajatel (maaletoojatel- sildistajatel-süsteemide kokkupanijail- steriliseerijatel jne). Et võimaldadaosavõttu ka piiratud ajabilansi puhul- on kahepäevane kursusjagatud kaheks eraldiseisvaks päevaks- saades teoks 10. ja 17.mail.

<strong>Kaks vastandlikkueesmärki<br /></strong>Meditsiiniseadmete regulatsioonid EuroopaLiidus on orienteeritud täitma kaht küllaltki vastandlikkueesmärki: 1) tagada toodete võimalikult vaba liikumine EL turul ja2) tagada nende toodete puhul ELi elanikkonna tervise ja elukaitstus- mis vastab arenenud turumajandusühiskonna liikmeootustele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708