24. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sisearstid said kokku Võrus

Võru kultuurimajas Kannel peetud Eesti Sisearstide Seltsi (ESAS) seminar-nõupidamisel kuulati mitmekülgseid ettekandeid, osalejad said tutvuda ravimifirmade väljapanekutega. Üldkogul anti lühiülevaade seltsi tegemistest.

Võru kultuurimajas Kannel 7. aprillil peetud Eesti SisearstideSeltsi (ESAS) seminar-nõupidamisel kuulati mitmekülgseidettekandeid- osalejad said tutvuda ravimifirmade väljapanekutega.Üldkogul anti lühiülevaade seltsi tegemistest.

5. aprillil otsustas kuueliikmeline initsiatiivgrupp luua EestiSisearstide Ühingu- teatas kokkusaamisel üks initsiatiivgrupi liigeprofessor Margus Lember. Ühingu asutamiskoosolek toimub 10. mailkell 16 TÜ kliinikumi sisekliinikus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099