8. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstiteaduskonna dekaani kohale on kolm kandidaati

16. mail tulevad Tartu ülikooli arstiteaduskonna dekaani valimised, sellele ametikohale on üles seatud kolm kandidaati.

16. mail tulevad Tartu ülikooli arstiteaduskonna dekaanivalimised- sellele ametikohale on üles seatud kolm kandidaati.

TÜ akadeemilise sekretäri Ivar-Igor Saarniidu teatel onkandidaatidena arstiteaduskonna juhi kohale esitatud praegunedekaan- neurokirurgia professor Toomas Asser;hematoloogia-onkoloogia professor Hele Everaus ja sisehaigustepropedeutika professor Margus Lember.<br />Neist Asser ja Everaus olid kandidaatideks ka kolme aasta tagustelvalimistel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099