8. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hindamise läbis 19 naistearsti

21. aprillil atesteeris Eesti Naistearstide Seltsi vastav komisjon järjekordselt oma liikmeid, viis aastat kehtiva tunnistuse sai kokku 35 arsti.

21. aprillil atesteeris Eesti Naistearstide Seltsi vastavkomisjon järjekordselt oma liikmeid- viis aastat kehtiva tunnistusesai kokku 35 arsti.

Seltsi atesteerimiskomisjoni esinaine- TÜKi naistekliinikuvanemarst-õppejõud Kadri Matt ütles- et 2002. aastast uute reeglitejärgi käiv jätkukoolituse hindamise süsteem toimib väga hästi. Enamei kehti kategooriatesse jagamise süsteem. Hindamistingimustegasaab tutvuda seltsi veebilehel <a href="http://www.ens.ee">www.ens.ee</a>.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099