8. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervishoiumuuseum näitab fotodesse ja filmidesse talletatud Eesti meditsiini minevikku

Eelmisel nädalal avati Tallinnas Tervishoiumuuseumis Eesti Filmiarhiivi ja muuseumi koostöönäitus “Hetki Eesti meditsiini minevikust”. Näitusel on ligi sada fotot aastatest 1901–1980 ning vaadata saab kahtekümmet dokumentaalfilmi.

Eelmisel nädalal avati Tallinnas Tervishoiumuuseumis EestiFilmiarhiivi ja muuseumi koostöönäitus “Hetki Eesti meditsiiniminevikust”. Näitusel on ligi sada fotot aastatest 1901-1980 ningvaadata saab kahtekümmet dokumentaalfilmi.

“Väga raske oli valikut teha ja seepärast sai n-ö seinast seinanäitus-” tõdes filmiarhiivi arhivaar Harald Raudi. “Kui ma peaksintegema järgmise väljapaneku- siis tuleks see ühe kindlasuunitlusega.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099