22. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hambaarst Lauri Siiak: Eesti vajab hoopis asjalikku tervisesaadet

Eesti arstid osalevad Ameerika sarja “Totaalne muutumine” litsentsi järgi vändatud tõsielusarjas “Julge muutuda!”. Üks osalejaist, hambaarst Lauri Siiak nendib, et rohkem kui sellist sarja oleks Eestis vaja ennetus- ja selgitustööd tegevat tervisesaadet.

Eesti arstid osalevad Ameerika sarja “Totaalne muutumine”litsentsi järgi vändatud tõsielusarjas “Julge muutuda!”. Üksosalejaist- hambaarst Lauri Siiak nendib- et rohkem kui sellistsarja oleks Eestis vaja ennetus- ja selgitustööd tegevattervisesaadet.

<br /><br /><strong>Firma Eurodent hambaarst Lauri Siiak- kuidas valiti teidsellesse sarja üheks kolmest hambaarstist?<br /></strong><br />"Seda teab kõige täpsemalt saate produtsent Tiina Park. Tutvusintemaga kümme aastat tagasi- kui olin just tulnud Soomest ja tasattus minu juurde seoses ühe terviseteemalise saatega. Ma ei olnudteda vahepeal aastaid näinud- enne kui ta tuli nüüd ettepanekugasarjas osaleda."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099