22. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

“Tiiger” meditsiinis andis aru edust ning kitsaskohtadest

11. mail Vanemuise kontserdimajas toimunud Tartu ülikooli kliinikumi aastakonverents 2006 “Tiigrihüpe Eesti tervishoius” oli sedakorda jagatud kahte sessiooni: “E-tervishoiu keskkond: ootused ja lootused” ning “E-argipäev haiglates”.

11. mail Vanemuise kontserdimajas toimunud Tartu ülikoolikliinikumi aastakonverents 2006 “Tiigrihüpe Eesti tervishoius” olisedakorda jagatud kahte sessiooni: “E-tervishoiu keskkond: ootusedja lootused” ning “E-argipäev haiglates”.

Aastakonverentsi esimeses ettekanneteplokis andsid ülevaatee-süsteemide seisust oma valdkonnas sotsiaalministeeriumiterviseinfo ja analüüsi osakonna juhataja Kaja Kuivjõgi-Andmekaitse Inspektsiooni (AKI) peadirektor Urmas Kukk ning mitmeeetikakomitee esimees ja liige prof. emer. Arvo Tikk.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099