5. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Ain-Elmar Kaasik taob tulist rauda

Küsisin akadeemik Ain-Elmar Kaasikult, kas ta oleks nõus kommenteerima ajakirjanduses tervishoiu ja hooldusravi teemal sõna võtnud Robert Lepiksoni hinnanguid ja järeldusi. Seda teemat ei ammenda lühikeses ajaleheartiklis, vastas 71-aastane emeriitprofessor.

Küsisin akadeemik Ain-Elmar Kaasikult- kas ta oleks nõuskommenteerima ajakirjanduses tervishoiu ja hooldusravi teemal sõnavõtnud Robert Lepiksoni hinnanguid ja järeldusi.

Seda teemat ei ammenda lühikeses ajaleheartiklis- vastas71-aastane emeriitprofessor. Ta oli parajasti Teaduste Akadeemiaasepresidendina koos mitme akadeemikuga Eesti ringreisil- ettutvustada- mida nad ühiskonnale annavad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099