5. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu ülikoolis algas vastuvõtt doktoriõppesse

27. juunini võetakse vastu Tartu ülikoolis doktoriõppesse soovijate dokumente.

1. juu­nil alus­ta­ti Tar­tu üli­koo­lis dok­to­riõp­pes­sesoo­vi­ja­te do­ku­men­ti­de vas­tu­võt­tu. Do­ku­men­ti­devas­tu­võtt kes­tab 27. juu­ni­ni, ars­ti­tea­dus­kon­nas tu­lebdo­ku­men­did tuua töö­päe­vi­ti kel­la 9–16 ars­ti­tea­dus­kon­nade­ka­naa­ti (Ves­ki 63) Tuu­li Ruu­si kät­te. Do­ku­men­di­vor­mid ja li­sain­fo:http://www.med.ut.ee/137364. Ars­ti­tea­dus­kon­na tea­tel tu­lebkoos do­ku­men­ti­de­ga tuua ka dok­to­ri­töö ka­vand, mil­lekoos­ta­mi­se ju­hend asub ell­too­dud vee­bi­le­hel. Ars­ti­tea­dus­kon­nas võe­tak­se vas­tu dok­to­riõp­pes­sekol­me­le õp­pe­ka­va­le: ars­ti­tea­dus (vt. ka alltoodudloe­te­lu), neu­ro­tea­du­sed ja far­maat­sia.MU     Ars­ti­tea­du­se õp­pe­ka­val võe­tak­sedok­to­riõp­pes­se järg­mis­te­le eria­la­de­le: * im­mu­no­loo­gia;* kar­dio­loo­gia;* bio­kee­mia;* ki­rur­gia;* koh­tuars­ti­tea­du­sed;* pe­re­me­dit­siin;* las­te­hai­gu­sed;* ter­vis­hoid;* he­ma­to­loo­gia;* si­se­hai­gu­sed;* när­vi­hai­gu­sed;* mik­ro­bio­loo­gia;* sto­ma­to­loo­gia* kop­su­hai­gu­sed* fü­sio­loo­gia. Al­li­kas: ars­ti­tea­dus­kond

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099