6. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlastel valmis uus Alzheimeri tõve ravijuhend

Alzheimeri tõve diagnoosimist ja ravi üritatakse Soomes tõhustada uute ravijuhtnööride abil. Uues Käypä mäluhäirete ja Alzheimeri tõve diagnoosimise- ja ravijuhendis, mis Soome arstide seltsi Duodecim poolt juuni keskel Helsingis esitlusele tuleb, rõhutatakse, et mäluhäirete põhjus tuleb alati kindlaks teha ja kui see ei ole võimalik, siis patsienti jälgida.

Alzheimeri tõve diagnoosimist ja ravi üritatakse Soomestõhustada uute ravijuhtnööride abil- kirjutab Mediuutiset. UuesKäypä mäluhäirete ja Alzheimeri tõve diagnoosimise- jaravijuhendis- mis Soome arstide seltsi Duodecim poolt juuni keskelHelsingis esitlusele tuleb- rõhutatakse- et mäluhäirete põhjustuleb alati kindlaks teha ja kui see ei ole võimalik- siispatsienti jälgida.

Soome Alzheimeri seltsi andmetel saab korrektse diagnoosi vaidiga teine patsient. Uute ravijuhiste koostamise eesmärgiks oliparandada ja ühtlustada mäluhäirete ja dementsust põhjustavatehaiguste diagnoosimist ja ravi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099