19. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

11. käsk: Sina pead oma tervisest hoolima ja vastutad selle eest!

7. juunil Toompeal õiguskantsleri juurde kogunenud tervishoiujuhid pidasid tervisekontrolli ühel või teisel moel vajalikuks, aga detailides jäädi eriarvamusele.

7. juunil Toompeal õiguskantsleri juurde kogunenudtervishoiujuhid pidasid tervisekontrolli ühel või teisel moelvajalikuks- aga detailides jäädi eriarvamusele. Sügisel kavatsebõiguskantsler edastada ümarlaual esitatud ettepanekud märgukirjanasotsiaalministeeriumile ja riigikogu sotsiaalkomisjonile ningplaanib järgmised tegevused üldise tervisekontrolli rakendamisesuunas.

Tervisekontrolli üks ideolooge- Ühiskondliku Leppe rahvatervisetoimkonna liige Peeter Mardna tunnistas pärast ümarlaua-arutelu- ettema algne idee regulaarsest ennetavast arstlikusttervisekontrollist moondus veidi arutelu käigus- kui räägiti- etseda pole mõttekas teha või et seda ei saa teha kohustuslikuksjuriidilises mõttes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708