14. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla uued juhid pole veel teada

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla nõukogu esimees, sotsiaalministeeriumi abiminister Peeter Laasik ütles, et haigla uue juhatuse valik tehakse 31. augustil.

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PER) nõukogu esimees-sotsiaalministeeriumi abiminister Peeter Laasik ütles BNSile- ethaigla uue juhatuse valik tehakse 31. augustil. (Algselt pidivastav haigla nõukogu istung aset leidma 24. augustil.)

Laasik on varem BNSile öelnud- et juhatuse liikmed asuvad töölesügisel ning juunis alanud konkurss korraldati nii varasellepärast- et oleks aega kõigi kandidaatidega põhjalikulttutvuda. Avalikule konkursile juhatuse kolme liikme leidmisekslaekus 11 avaldust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099