14. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Septembrist nõustatakse ITKs diabeetikuid ka grupiviisiliselt

Septembrist avaneb Ida-Tallinna keskhaigla endokrinoloogiakeskuses võimalus II tüüpi suhkruhaigetel ja ülekaalulistel patsientidel saada toitumisalast nõustamist nii individuaalselt kui ka väikestes gruppides. Seni on patsiente nõustatud vaid individuaalses korras.

Septembrist avaneb Ida-Tallinna keskhaiglaendokrinoloogiakeskuses võimalus II tüüpi suhkruhaigetel jaülekaalulistel patsientidel saada toitumisalast nõustamist niiindividuaalselt kui ka väikestes gruppides. Seni on patsientenõustatud vaid individuaalses korras.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708