28. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heidi Gil nimetati SA Pärnu Haigla nõukogu liikmeks

Pärnu linnavalitsuse 21. augusti istungil otsustati kutsuda sihtasutuse Pärnu Haigla nõukogust tagasi sotsiaalministeeriumi esindaja Tiia Arro ning nimetada uueks nõukogu liikmeks Heidi Gil.

SA Pärnu Haigla põhikirja kohaselt on sihtasutuse nõukoguseitsmeliikmeline- öeldakse haigla veebilehel. Lisaks ministeeriumitervishoiuosakonna juhatajale Heidi Gilile kuuluvad sinna veelPärnu linnapea Mart Viisitamm (nõukogu esimees)- abilinnapead RaulSarandi ja Cardo Remmel- Pärnu linnaarst Ada Kraak; PärnumaaOmavalitsuste Liidu esimees Kuno Erkmann ning aktsiaseltsi PortArtur osanik Kaido Kruusoja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708