28. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trombolüüs võib olulisel määral vähendada insuldi kahjustusi

Alljärgnevas intervjuus räägib Põhja-Eesti regionaalhaigla neuroloogiakeskuse juhataja Andrus Kreis ajafaktori olulisusest trombolüüsiks sobilike patsientide leidmisel ja inimeste teadlikkuse tõstmise vajalikkusest.

Alljärgnevas intervjuus räägib Põhja-Eesti regionaalhaiglaneuroloogiakeskuse juhataja Andrus Kreis ajafaktori olulisusesttrombolüüsiks sobilike patsientide leidmisel ja inimesteteadlikkuse tõstmise vajalikkusest.

<br /><br /><strong>Dr Andrus Kreis- kas insult on maailmas väga levinudhaigus?</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099