11. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hambaarstid valisid uue volikogu

Eesti hambaarstide päevade ajal 25.–26. augustil Tartus valisid kohalolnud ka Eesti Hambaarstide Liidu uue volikogu, kes omakorda valib uue juhatuse 9. detsembril.

Eesti hambaarstide päevade ajal 25.-26. augustil Tartus valisidkohalolnud ka Eesti Hambaarstide Liidu uue volikogu- kes omakordavalib uue juhatuse 9. detsembril- teatas senise juhatuse liige RitaNõmmela.

Hambaarstide senised kaks organisatsiooni- Eesti HambaarstideLiit (EHL- president Kristjan Gutmann) ja Eesti Stomatoloogia Selts(ESS- president Mare Saag) liitusid sisuliselt tänavu mais- kuidjuriidiliselt lihvitakse veel vormistust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099