11. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kodade virvenduse juhistes ühtlustati aspiriini ja varfariini määramise põhimõtteid

Euroopa ja Ameerika südamearstid on täpsustanud, kuidas tuleks aspiriin- või varfariinravi määramisel kodade virvendusarütmia korral arvestada insuldiriskiga.

Euroopa ja Ameerika südamearstid on täpsustanud- kuidas tuleksaspiriin- või varfariinravi määramisel kodade virvendusarütmiakorral arvestada insuldiriskiga.

Euroopa Kardioloogide Seltsi ESC pressiteates märgitaksekoostöös Ameerika Kardioloogide Kolleegiumi ACC ja AmeerikaSüdameassotsiatsiooniga AHA täiendatud juhiste kohta- et 2001.aasta dokumendis oli soovitatud arvestada mitme patsiendipoolsefaktoriga antitrombootilise ja antikoagulantravi määramisel: vanus-sugu- südamehaiguste risk- kaasuvad seisundid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099