11. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla käivitas moodsa vereanalüsaatori

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla vereteenistus rakendas töösse immuunohematoloogilise analüsaatori, mis on esimene omataoline Baltimaades. Investeeringu suurus oli ligi 1,2 miljonit krooni.

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PER) vereteenistus rakendastöösse immuunohematoloogilise analüsaatori- mis on esimeneomataoline Baltimaades. Investeeringu suurus oli ligi 1-2 miljonitkrooni.

Regionaalhaigla vereteenistus tutvustas uut vereanalüsaatorit17. augustil peetud avatud uste päeval. Samal päeval toimus kaväike konverents- millega peeti silmas- et tänavu möödub 25 aastatMustamäe haigla vereülekande osakonna moodustamisest. Konverentsiettekanded käsitlesid kvaliteedisüsteemi haiglas javereteenistuses- veregruppide seost haigustega ning haiglavereteenistuse käekäiku.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099