25. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Hambaarstid jäid kokku

Pärnu haigla sulges suvel oma hambakliiniku, mille peale töötajad asutasid endale uue hambakliiniku südalinnas.

Pärnu haigla sulges suvel oma hambakliiniku- mille pealetöötajad asutasid endale uue hambakliiniku südalinnas. KesklinnaHambakliinikus töötab umbes 15 inimest - neli õde- kuus arstikohapeal ja kaks külalisena Tallinnast- steriliseerija-registraatorid. Oktoobrist tulevad veel üks õde ja üks arst.

“Oleme uues kohas enam-vähem sisse elanud-” kinnitab KesklinnaHambakliiniku juhataja Imbi Tamm. 22. septembril oli Pärnus Laitänav 10 asuvas hambakliinikus avamispidu koos Timo Paberitiloenguga implantoloogiast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099