18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lihasehaigete seltsi kuulub kirju seltskond

Lihasehaigete selts tähendab kõverikke inimesi, käimisraame ja ratastoole, on hotelli Salzburg teenindajad teadlikud, sest seltsi on võõrustatud juba kaks korda. Ehmatavatest abivahenditest hoolimata on aga tegu rõõmsameelsete ja suhtlemisaldiste inimestega, kes varmad poole hommikuni pidutsema.

Sel detsembrialguse laupäeval rõhub hall taevas õlgadele ja ilmon nii masendav- kui viimased neli nädalat Eestimaad õnnistanud on.Hotell Salzburg (endine Peoleo) Tallinna külje all särab agakutsuvalt tuledes. Teenindajad on oma tavapärases valmiduses -fakt- et täna toimub majas Eesti Lihasehaigete Seltsi (ELS)jõululõuna- ei sunni töötajaid üliagaralt ringi sebima võivastupidi- ohutust kaugusest piidlema.

Lihasehaigete selts tähendab kõverikke inimesi- käimisraame jaratastoole- on teenindajad teadlikud- sest seltsi on võõrustatudsuvel juba kaks korda. Mõlemal korral olevat vuranudkõikmõeldavates kohtades elektrilised ratastoolid. Ehmatavatestabivahenditest hoolimata on tegu rõõmsameelsete ja suhtlemisaldisteinimestega- kes varmad poole hommikuni pidutsema.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099