18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Madis Rahu: põlvehädaliste kontingent on aja jooksul muutunud

PERi ortopeedia vanemarsti Madis Rahu hinnangul esineb tema patsientide seas üha enam ülekoormuslike põlve probleemidega noorukeid. “Ühest põhjust on raske välja tuua, aga oma osa on siin kindlasti elustiilil,” arvab dr Rahu.

Põhja-Eesti regionaalhaigla ortopeedia vanemarsti Madis Rahuhinnangul esineb tema patsientide seas üha enam ülekoormuslikepõlve probleemidega noorukeid. “Ühest põhjust on raske välja tuua-aga oma osa on siin kindlasti elu-stiilil-” arvab dr Rahu.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708