15. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn maksab kinni hooldusravi Nõmmel

Tallinn maksab sellest aastast kinni Lääne-Tallinna keskhaigla Nõmme korpuse 25 hooldusravikoha maksumuse. Abilinnapea Merike Martinsoni sõnutsi püüab linn igati lahendada hooldusravi kättesaadavust linnas ning aidata kanda kulukat ravi.

“Linnapoolne finantseering vabastab patsiendid senisestkohamaksumusest- mis on olnud 250-350 krooni päevas ja ühtlasi vägasuur kulu omastele-” ütles Martinson Tallinna pressiteenistuseteatel. “2007. aastaks eraldatud kolm miljonit krooni võimaldabavada 1. juulist veel 30 hooldusravi kohta ja leevendab praegusipikki hooldusravi järjekordi.”

Haigekassa ei ole finantseerinud hooldusravi Nõmme haiglas kaheaasta jooksul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708