26. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osteoporoosiravimite hindamine muutub Euroopas kaasaegsemaks

Euroopa Ravimiamet EMEA on Rahvusvahelise Osteoporoosi Seltsi teatel uuendanud reegleid, mille järgi nad hindavad osteoporoosiravimeid.

Euroopa Ravimiamet EMEA on Rahvusvahelise Osteoporoosi Seltsi(IOF) teatel uuendanud reegleid- mille järgi nad hindavadosteoporoosiravimeid.

Viimased juhised- millest Euroopa Ravimiamet lähtubmenopausijärgse osteoporoosi raviks mõeldud preparaatide müümiseleheakskiidu andmisel- pärinevad 2001. aasta jaanuarist.<br />Vahepeal on kasutusele võetud mitmeid uue toimemehhanismigapreparaate (teriparatiid- strontsiumranelaat- ibandronaat) võivanemate ravimite uuemaid ravimivorme (alendronaadi ja risedronaadikord nädalas manustatavad vormid).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708