23. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harjus jagasid kümme lepingut 1-8 miljardit raviraha

27. märtsil allkirjastasid haigekassa Harju osakonna kümme suuremat lepingupartnerit selle aasta ravi rahastamislepingud. Haigekassa Harju osakonna direktor Ado Viik ütles- et sellega sai rakenduse enam kui 1-8 miljardit krooni raviraha- mille eest ravivad partnerid 93 protsenti kõigist harjumaalastest ja tallinlastest.

Lepingu sõlmisid Tallinna lastehaigla- Keila taastusravikeskus-Lääne-Tallinna keskhaigla- Kallavere haigla- Fertilitas- Viimsihaigla- Lasnamäe tervisekeskus- Taastava Kirurgia Kliinik-Põhja-Eesti regionaalhaigla ning Ida-Tallinna keskhaigla.

Harju osakond on Eesti suurim teeninduspiirkond- kus on üle 519000 ravikindlustatud inimese. Eestis tervikuna oli jaanuari algulravikindlustus 1-278 miljonil inimesel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708