18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa immunoloogid kohtusid juuni algul Tartus

3.–7. juunini toimus Tartu ülikooli biomeedikumis Euroopa Immunoloogia Seltside Föderatsiooni rahvusvaheline kursus autoimmuunsuse teoreetilistest ja kliinilistest aspektidest. Ettekannetega esinesid eriala tippspetsialistid Saksamaalt, Šveitsist, Prantsusmaalt, USA-st, Skandinaaviast jm.

3.-7. juunini toimus Tartu ülikooli biomeedikumis EuroopaImmunoloogia Seltside Föderatsiooni (EFIS) rahvusvaheline kursusautoimmuunsuse teoreetilistest ja kliinilistest aspektidest.Ettekannetega esinesid eriala tippspetsialistid Saksamaalt-Šveitsist- Prantsusmaalt- USA-st- Skandinaaviast ja mujalt.

Tartu ülikoolist olid kursuse “Autoimmunity: Basic and Clinical3” korraldajateks TÜ üld- ja molekulaarpatoloogia instituudiimmunoloogia õppetool ning Eesti Immunoloogide ja AllergoloogideSelts (EIAS). Kursuse läbiviimist toetas ka prestiižikaserialaajakiri European Journal of Immunology.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099