18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SIIBER: Haig­la­va­ras mur­dis ja­la­luu

CO­LOM­BO. Ra­ha hi­mus­ta­des Sri Lan­ka haig­las­se tun­gi­nud ja pat­sien­ti tee­sel­nud va­ras mur­dis ak­nast al­la hü­pa­tes ja­la­luu ja sat­tus tõe­li­selt hai­ge­voo­dis­se.

“Va­ras tu­li ja teesk­les hai­get- et ta pat­sien­diksvõe­taks- avas siis õe käe­ko­ti ning võt­tis se­alt ra­ha jamo­biil­te­le­fo­ni-” üt­les pea­lin­nas Co­lom­bost põh­ja jää­vaRa­ga­ma haig­la di­rek­tor Ma­ha­na­ma Ra­ja­mant­ha­ree.“Töö­ta­jad said ta kät­te- ta püü­dis lah­ti ra­bel­da ja hüp­pasesi­me­se kor­ru­se ak­nast väl­ja.”

Mees mur­dis ja­la­luu ja ta toi­me­ta­ti tei­se haig­las­se-kus te­da nüüd toh­ter­da­tak­se.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099