18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE

"Saja aasta pärast hindavad tulevikuarstid meid umbes nii- nagu meie hindame keskaja aadrilaskjaid.”Aleksander Leht- Põhja-Eesti regionaalhaigla Mustamäe korpuse kolmanda kardioloogiaosakonna ülemarst-juhataja (Lege Artis- mai 2007)

<br /><strong>"Sisehaiguste arstid on kompetentseimad arstid- nad näevadpatsiendi terviseprobleeme kompleksselt. Kui patsiendil on ebaselgehaigus või on tegemist mitme terviseprobleemi kombinatsiooniga-siis on parimaks abiandjaks sisehaiguste arst ja parimaksravikohaks sisehaiguste osakond.”<br /></strong>ArvoMesikepp- <br />Viktor Vassiljev-<br />Eesti Sisearstide Selts (Eesti Arst- mai 2007)

<br /><strong>"Pärnu haigla oma 142 arsti ja 344 õendusala töötajaga onuuendusmeelne ja demokraatliku juhtimisega tervishoiuasutus- kuspatsientide hüvanguks tegutsevad ravimeeskonnad- mittesooloesinejad.”<br /></strong>Urmas Sule-<br />Pärnu haigla juhatuse esimees- selgitades- miks haigla keeldusendisele juhatuse liikmele ja erakorralise meditsiiniabi teenistusejuhatajale Külvar Mandile arstina tööd andmast. (Pärnu Postimees-8.06.2007)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099