27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anoreksia on Soome teadlaste andmeil levinum kui arvatud

Soome arstiteadlased on oma kaksikute uuringus täpsustanud anorexia nervosa esinemissagedust ja kulgu. Ajakirjas American Journal of Psychiatry avaldatud artikli võttis kokku ka portaal MedPage Today.

Soome arstiteadlased on oma kaksikute uuringus täpsustanud<em>anorexia nervosa</em> esinemissagedust ja kulgu. AjakirjasAmerican Journal of Psychiatry avaldatud artikli võttis kokku kaportaal MedPage Today.

Anna Keski-Rahkoneni ja tema kaastööliste uurimus leidis- etanoreksia esinemine on umbes kaks korda sagedasem- kui varasematesuuringutes kindlaks tehtud oli. Samas leiti- et haigusest paranebsamuti oodatust rohkem patsiente.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099