27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELU: 69 häält iseseisvale Eestile

16 aastat tagasi oli Toompea saalis teiste hulgas kaks arsti, Uno Ugandi Järvamaalt ja Hillar Kalda Võrumaalt, kes hääletasid Eesti taasiseseisvumise poolt.

16 aastat tagasi oli Toompea saalis teiste hulgas kaks arsti-Uno Ugandi Järvamaalt ja Hillar Kalda Võrumaalt- kes hääletasidEesti taasiseseisvumise poolt.

Seeniorkirurg Uno Ugandi pakub vestluse alguseks- et ehk eisobigi 20. Augusti Klubi teema Meditsiiniuudistesse. Et ehk sobiksparemini seni kajastamata meditsiiniline teema- kuidas nad 1958.aastal poliomüeliidi puhangu ajal lamavatele haigetelehingamisaparaadid külge sidusid ja koridori rataskarkude abilvõimlema ja suhtlema lasid. Ei ole teada- et kuskil oleks sedavarem kasutatud- ütleb Ugandi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099