27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Häälehäire võib olla appihüüe

Eesti Logopeedide Ühingu (ELÜ) koolitus “Hääl, häälehäired ja teraapia” toimus 2.–3. augustini Ida-Tallinna keskhaigla Magdaleena polikliinikus. Lektoriks oli Kanada juhtivlogopeed filosoofiadoktor Linda Rammage.

Eesti Logopeedide Ühingu (ELÜ) koolitus “Hääl- häälehäired jateraapia” toimus 2.-3. augustini Ida-Tallinna keskhaigla Magdaleenapolikliinikus. Lektoriks oli Kanada juhtivlogopeed filosoofiadoktorLinda Rammage.

Dr Linda Rammage on Briti Columbia Piirkondliku HäälehooleAbiprogrammi direktor- ta töötab Briti Columbia ülikoolikirurgiaosakonnas ning audiolooga ja kõneteaduste koolisVancouveris. Üle veerand sajandi on ta oma uurimistöös ningkliinilises ja õpetamisega seotud tegevuses spetsialiseerunud niihääle uurimisele laiemalt kui ka häälehäiretele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099