27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustusandjad teevad vahet meestel ja naistel

Eesti tahab jätta endale endiselt õiguse arvestada meeste ja naiste erinevust kindlustusmaksete ja -hüvitiste suuruse määramisel elukindlustuses, õnnetusjuhtumite kindlustuses, haiguskindlustuses ning võimalusena ka liikluskindlustuses.

Eesti tahab jätta endale endiselt õiguse arvestada meeste janaiste erinevust kindlustusmaksete ja -hüvitiste suuruse määramiselelukindlustuses- õnnetusjuhtumite kindlustuses- haiguskindlustusesning võimalusena ka liikluskindlustuses.

Eurodirektiivide- sealhulgas soolise võrdõiguslikkuse direktiivikindlustust puudutava artikli ülevõtmise kohustusega seoses valmiskevadel Kindlustustegevuse seaduse ja Finantsinspektsiooni seadusemuutmise seaduse eelnõu- mis peaks jõustuma 10. detsembrist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099