27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SIIBER: Printerid on tervisele sama kahjulikud kui sigaretid

Austraalia teadlaste kinnitusel on printerid inimtervisele sama kahjulikud kui sigaretid. Printerite uurimine paljastas, et nendest paiskub igas minutis õhku suur hulk tervisele kahjulikke tooneriosakesi.

Austraalia teadlaste kinnitusel on printerid inimtervisele samakahjulikud kui sigaretid. Printerite uurimine paljastas- et nendestpaiskub igas minutis õhku suur hulk tervisele kahjulikketooneriosakesi.

Queenslandi tehnoloogiainstituudi uurija Lidia Morawska ütles-et inimesed hingavad sisse üliväikseid tooneriosakesi- mis võivadnende kopse kahjustada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099