27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE

"Sõnapaaris “Eesti mees” langeb rõhk valdavalt esimesele poolele. Kui kellelgi tekib probleem lihtsalt meheks olemise motivatsiooniga- siis läheb ta ilmselt välja soomuutmisoperatsioonile või suitsiidile.”Veiko Märka- ajakirjanik ja luuletaja (Mees24 uudiskiri nr 21- 12.08.2007)

<br /><strong>"Kõikides riikides- kus suitsetamine on keelatud- onkeeluga rahul nii suitsetajad kui mittesuitsetajad- ning nii saabolema ka meil.”<br /></strong>Inge Haunstrup Clemmensen-<br />Taani vähivastase liidu Kræftens Bekæmpelse peaarst- avaldades omaarvamust vahetult enne 15. augustit- mil Taanis jõustusrestoranides ja tööruumides suitsetamise keeld. (STT-BNS-14.08.2007)

<br /><strong>"[Fideli] tervis on hea ja ta taastub vägakohusetundlikult.”<br /></strong>Felipe Perez Roque-<br />Kuuba välisminister- jagades Ladina-Ameerika ja Aasia riikideministrite kohtumise eel teavet raskest haigusest taastuva81-aastase Kuuba liidri Fidel Castro tervise kohta. (Reuters-BNS-24.08.2007)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099