10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keila taastusravikeskus järgib innovatiivseid metoodikaid

Keila taastusravikeskuse juht Maarika Nurm on veendunud, et taastusravi arenguks on vaja kasutada enam innovatiivseid tõenduspõhiseid metoodikaid. Keilas on nüüdsest kasutusel uus funktsionaalse elektrostimulatsiooni metoodika.

Keila taastusravikeskuse juht Maarika Nurm on veendunud- ettaastusravi arenguks on vaja kasutada enam innovatiivseidtõenduspõhiseid metoodikaid. Keilas on nüüdsest kasutusel uusfunktsionaalse elektrostimulatsiooni metoodika.

Aktsiaseltsi Keila Taastusravikeskus juhatuse esimees MaarikaNurm on töötanud selle nimel- et tänapäevaste ravimetoodikateparemik jõuaks Eestisse. Funktsionaalse elektrostimulatsioonimetoodika (FES) võimaldab tema sõnutsi valmistada seadmeid- kuselektroodide ja stimuleerivate vooluringide abil võib saavutadaparalüseeritud lihastele teatava funktsiooni paranemise. Tuntumadanaloogilist metoodikat kasutatavad süsteemid on <em>cochlearstimulator</em> ja südamestimulaator.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099