10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ümarlaud arutas ravimite juurdehindlust ja kättesaadavust

Möödunud neljapäeval sotsiaalministeeriumis peetud ümarlaual räägiti probleemidest ravimite juurdehindluse süsteemis ning otsiti lahendusi, kuidas tagada ravimite soodne hind ning apteegiteenuse hea kättesaadavus.

Möödunud neljapäeval sotsiaalministeeriumis peetud ümarlaualräägiti probleemidest ravimite juurdehindluse süsteemis ning otsitilahendusi- kuidas tagada ravimite soodne hind ning apteegiteenusehea kättesaadavus- teatas ministeeriumi pressiesindaja.

Kohtumisel patsientide ja pensionäride ühendustega ütlessotsiaalminister Maret Maripuu- et praegune ravimitejuurdehindluste regulatsioon on keeruline ning toob paratamatultkaasa ravimite hinnatõusu. “Kui me juurdehindluste süsteemi üle eivaata- siis ootab meid juba sel aastal ravimihindade üldine tõus-”sõnas Maripuu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099