24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAFS avaldas tunnustust professor Martti Marvolale

Mullu loodud Eesti Akadeemiline Farmaatsia Selts (EAFS) avaldab igal aastal tunnustust ühele või mitmele isikule, kelle tegevus ja saavutused on tunnustamist väärival määral aidanud kaasa Eesti farmaatsia arengule. Tänavu andis selts välja esimese tunnustuse.

Mullu loodud Eesti Akadeemiline Farmaatsia Selts (EAFS) avaldabigal aastal tunnustust ühele või mitmele isikule- kelle tegevus jasaavutused on tunnustamist väärival määral aidanud kaasa Eestifarmaatsia arengule. Tänavu andis selts välja esimesetunnustuse.

Seltsi üldkoosolekule esitati ettepanek tunnustuse avaldamiseksühekokku neljale nominendile. Nende seast valiti välja kandidaat-kelle panus meie farmaatsiahariduse ja -teaduse arengu heaks onsuurim.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099