24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohus tunnistas riikliku lepitaja tegevuse palgavaidluse lahendamisel õigusvastaseks

Tallinna halduskohtu hinnangul rikkus riiklik lepitaja Henn Pärn arstide ja riigi palgatüli lahendamisel seadust- vahendas BNS ajalehte Postimees.

Kohus pidas õigusvastaseks- et riiklik lepitaja ei teinudpalgavaidluse tulemuste kohta kollektiivse töötüli seaduse jalepitaja põhimääruse järgi protokolle- jättes nii arstid kui õedilma streigiõigusest.

Tänavuse palgatõusu osas saavutati kokkulepe kõigi töötüliosaliste vahel. Järgmise aasta palgatõusu tingimustes aga EestiKeskastme Tervishoiutöötajate Kutseliit (EKTK) ja Eesti ArstideLiit (EAL) tööandjatega kokkuleppele ei jõudnud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099