24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täid toovad pahandust

Kes vastutab selle eest- et õpilastel ei oleks täisid peas- kerkis küsimus Vikerraadio koolitervishoiuteemalises saates 4. septembril. Kas perearst- kooliarst või lapsevanem?

Saatesse kutsutud Tallinna kooliarst Helle Kaalep vastas- etlaps peaks pedikuloosivabalt kooli tulema. Kui aga perearst võilapsevanem annavad kooliõele või -arstile teada- et keegikollektiivist on nakatunud- siis kontrollivad koolimeedikud kohekõiki kontaktseid - klassikaaslasi ja treeningukaaslasi.

Pedikuloosikontrolli teevad koolimeedikud ka tavapärasel terviseläbivaatusel (vastavalt koolitervishoiuteenuse tegevusjuhendile 1.-3.- 5.- 7.- 9. ja 12. klassides).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099