24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USAs hinnati väikelaste ja noorukite vaktsineerimist

Ameerika Ühendriikide haiguskontrolli- ja ennetuskeskused (CDC) on uurinud, kuidas on läinud laste ja noorukite vaktsineerimissoovituste rakendamine, teatavad portaalid Doctor’s Guide ning MedPage Today.

Ameerika Ühendriikide haiguskontrolli- ja ennetuskeskused (CDC)on uurinud- kuidas on läinud laste ja noorukitevaktsineerimissoovituste rakendamine- teatavad portaalid Doctor’sGuide ning MedPage Today.

Väljaandes Morbidity and Mortality Weekly Report avaldatud kahesartiklis tuuakse välja andmed vaktsineerimiste kohtavanusegruppides 19-35 kuud ning 13-17 aastat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099