8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti perearstid kogunesid Leedus

Eesti, Läti ja Leedu perearste ühendab traditsioon saada kokku iga paari aasta tagant, kuulata ettekandeid aktuaalsetel teemadel, kohtuda vanade tuttavatega ja osaleda ka meeldejäävatel welcome-coctail’idel ja social event’idel.

Eesti- Läti ja Leedu perearste ühendab traditsioon saada kokkuiga paari aasta tagant- kuulata ettekandeid aktuaalsetel teemadel-kohtuda vanade tuttavatega ja osaleda ka meeldejäävatel<em>welcome-coctail</em>’idel ja <em>social event</em>’idel.

Esimene ühine konverents toimus aastal 1995 Tartus- järgnesidiga kahe aasta tagant konverentsid vaheldumisi erinevates Baltiriikides. Seekordne- arvult kuues leidis aset üsna hiljuti- 6.-8.septembrini Leedumaal Druskininkais.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099