8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liikumisharrastusele laiem arusaam

Selleks, et lisada oma tavapärastele aastakonverentside temaatikatele uut ja laiemat mõõdet, kutsus Eesti liikumisharrastust suunav ühendus “Sport kõigile” tänavu koostööle Tallinna ülikooli terviseteaduste ja spordi teaduskonna asjatundjad.

Selleks- et lisada oma tavapärastele aastakonverentsidetemaatikatele uut ja laiemat mõõdet- kutsus Eestiliikumisharrastust suunav ühendus “Sport kõigile” tänavu koostööleTallinna ülikooli (TLÜ) terviseteaduste ja spordi (endisekehakultuuri) teaduskonna asjatundjad.

Veelgi täpsemalt öeldes - liikumisharrastuse osas paluti 26.septembril toimunud konverentsile esinema rekreatsioonikorralduseõppejõud ja vilistlased. Et selle eriala õpetamisest täitub juba 10aastat- siis on välja kujunemas vaba aja ja puhketegevusekorralduse seisukohad- milles on kindel koht ka liikumisharrastussekuuluval.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099