8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu apteek võitis endale parima teenindaja tiitli

29. septembril kuulutati pidulikult hotelli Strand ööklubis 2007. aasta Pärnu parimateks teenindusettevõteteks Yliopiston Apteekki Pärnu apteek, Bravo Lounge ja Lux ilusalong.

29. septembril kuulutati pidulikult hotelli Strand ööklubis2007. aasta Pärnu parimateks teenindusettevõteteks YliopistonApteekki Pärnu apteek (231 häält)- Bravo Lounge (178 häält) ja Luxilusalong (154 häält).

Rüütli tänaval asuva OÜ Yliopiston Apteekki Pärnu apteegijuhataja Karin Alamaa-Aas on Pärnu Postimehele tunnistanud- etpärnakate tunnustus tuli apteegile paraja üllatusena- sesttavaliselt apteegid sellistes küsitlustes esikohti ei saa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099