8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üks perearst võttis üle ja kaks koguvad

Kõikidele Tallinnas 5. septembril lõppenud Lasnamäe ja Nõmme perearstikonkursi võitnud perearstidele ei ole veel ametlikult kinnitatud nimistut ja teeninduspiirkonda, kuid võitjate nimed on juba teada.

Kõikidele Tallinnas 5. septembril lõppenud Lasnamäe ja Nõmmeperearstikonkursi võitnud perearstidele ei ole veel ametlikultkinnitatud nimistut ja teeninduspiirkonda- kuid võitjate nimed onjuba teada.

Kesklinnas OÜs Kodudoktor PAK Sinu Arst (Narva mnt 7) vabanenudnimistuga jätkab töötamist perearst Anna Luik- kes enne oli samasasendusarst. Sama nimistut varem teenindanud perearst Ahti Virkustöötab välismaal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099