22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa jätkab ikka lipulaevana

Riigi raamatupidamise toimkonna poolt kaheksandat korda korraldatud konkursil “Finantsaruandluse lipulaev” valiti välja parimad Eesti ettevõtete ja organisatsioonide majandusaasta aruanded. Avaliku sektori kandidaatide hulgas sai juba viiendat aastat järjest esimese koha ja finantsaruandluse lipulaeva tiitli Eesti Haigekassa.

Kokku hinnati aruandeid neljas rühmas. Börsiettevõtete seasosutus parimaks Eesti Energia- kes pälvis ka üldvõidu.Finantssektori ja nn mitte-börsiettevõtete grupi võitsid vastavaltIF Eesti Kindlustus ja Tallinna Börs.

Konkursi eesmärk on tunnustada ettevõtteid ja organisatsioone-kelle raamatupidamise aastaaruanded ja majandusaasta aruanded ontervikuna informatiivsed- lugejasõbralikud ja vastavad hearaamatupidamistava nõuetele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099